Hankejdorej.Blus Hunkydory Jenas Crocker Skinnjacka Hollies Väska Longchamp

Idag matchar jag mitt klädval med vädret - grått och trist. Men ganska mysigt ändå, ska träffa Linnea alldeles strax och sedan in till stan och möta upp lite vänner och fika. Sämst bildkvalité men det får vara, har lite brådis nu så hann bara ta snabbt i webcamen.

Återkommer inom kort!


Tja kexet, står du här och smular?Linnea, världens bästa vän. Och snyggaste också, för den delen. Ps. Hon är singel, men ta't lungt killar, för hon förtjänar bara det allra bästa!One of those days.
Dagen startade i min källare med min älskade Linnea, fortsatte med smoothie och nybakt bröd framför tv:n och slutade med lite trevligt stanhäng med världens grymmaste. Där emellan har jag hunnit med att göra världens godaste lunch i form av carbonara (jag och John är grymmaste teamet i köket!) och sedan tagit tolvan tillsammans med John till hans place och bara tagit det lungt. Sedan var det stan igen med John (varför är ni inte förvånade?), träffade några efterlängtade vänner jag saknat (like på den!). Så var det hemåt igen, middag, och sedan stan. Åh, älska Stockholm. Kom precis innanför dörren, lagom blöt... Fast jag klagar inte, regn måste vara bland de mysigaste som finns.

Nu - myskläder på, skype och lite telefon på det (OKEJ, JAG FÅR ALDRIG NOG AV MINA VÄNNER?).


S to the eg.
Har ingen ork för någonting just nu känns det som. Saknar Linnea och John (oh my, sucker för sällskap, har varit utan dem i... tre timmar?). Har precis tagit ett varmt bad, tvättat bort sminket och tvättat håret och hoppat i myskläderna. Snart kommer Linnea hit och då ska jag hoppa upp på cykeln och trampa iväg till boxx och hyra film, skulle vilja se en skräckis men med Linnea som sovsällis inatt lär det inte bli något av sådant, skräckisar är inte hennes grej (och inte min heller för den delen!). Åh, jag vill baka kom jag på nu! Coccos och vit choklad godisar. Eller choklad bollar. Eller... Åh, kladdkaka! Nej nu är jag törstig, nu ska jag ner och dricka vatten. Vatten, stan är full av vatten! Älska vatten.

I'm out.


Todays.


Shorts H&M T-shirt Tiger of Sweden Kofta Giacomo Skor Acne

Hate to say it meeeen - klart att skorna bara var för bilden, det blev som vanligt converse... Kan inte gå på annat!


++ Första morgonen ensam på många många många veckor, vilket innebär slösurfande, hög musik och bara vara. Åh, älska!

+ Käkat världens frukost beståendes av smoothie, melon och nybakta sconens (ja jag vet, Linnea äger!) Åh, hur mysigt som helst!

+ Legat och degat i sängen med Linnea (yes, det är helt tillåtet att misstolka!) medans solen sken utanför, det är okej att göra så ibland.

+ Cyklat i solen tillsammans med Linnea och konstaterat att vägen till John måste vara bland de mysigaste cykelvägarna på hela jorden.

+ Käkat pasta pesto hos John, så sjukt underksattat, så galet gott!

+ Legat på golvet raklång av skratt, åh vad jag älskar er, Linnea & John!

+ Cyklat hem igen, denna gång själv, då Linnea hade träning och tänkt att - fyfan vad jag så gärna hade haft ett par sommarlovsdagar till.

Så, vad kan vi konstatera? Jag har haft en bra dag, ja asbolut. Och att jag gillar Linnea och John, ganska så sjukt galet jätte jätte jätte super duper mega mycket, i och med att jag nämnt dem... Hundratjugoåtta gånger?

Nu - Middag!


So you do.


Godmorgon! Har precis sminkat mig, åh vad det är skönt och sminka sig, har inte gjort det på hela sommaren! Myser i min pyjamas och ska alldeles strax välja kläder och sedan gå över till Linnea och frulla med henne i solen. Mysmysmys! Men nu ska jag skynda mig lite, måste plocka lite i mitt rum, mitt rum är en katastrof och städaren kommer när som helst, good job Eva...

Outfit och sådant kommer senare idag! Puss!


Från och med du.


Jag heter Eva, är en tjej på dryga fjorton vårar bosatt i Stockholm. Igår bestämde jag mig för att skaffa en blogg, bara så där liksom. The fashion book heter den (eller ja, har ni klickat er in här har ni självklart märkt det), och då ska det väl handla om mode hade jag tänkt. Jag som inte ens är intresserad av det, eller särskilt bra eller kunnig inom området. Hehe. Men kanske kan jag lära mig? We'll se. Det här kan bli helt fel, men ja... Det är ju bara en blogg, trots allt! Måste testa lite nytt! Så here we go, the fashion book. Vad gör vi? Nu kör vi!

RSS 2.0