Hey ho, oh lets go.http://thelifeofeva.blogg.se
, vill ni följa mig dagligen så, klickar ni er in.Morning.

Trött. Vaknade med gårdagens smink, goss. Mår illa och är allmänt seg. Blääää. Nu blir det Nyhetsmorgon och te. Puss!


LEVELS.

Temys @ Axels balkong, Torsdagsstandard! Nu ska jag hem tillsammans med Linnea till min varma säng, natts!


Blame it on the girls, blame it on the boys.Tre bilder från i Somras, alla tre tagana i Holland. Helt random, eller bara ett försök att hålla denna blogg uppdaterad. Typ.


As an innocent girl commit a crime.Anledningen till min lilla frånvaro är att jag är så otroligt trött på min blogg (HEHE) men nu har jag ändrat headern och den kan vara aningen somrig men det kändes i alla fall lite ljusare att klicka sig in här... Appropå ljust så känns bilden ovan ganska avlägsen just nu... Jag älskar vintern och hösten, men inte när det är så här... Jag vill ha snö! Men jag kan inte låta bli att sakna sommaren lite när jag ser på bilden ovan...


Lovelovelove.

Kom precis hem, Linnea my love är hemma, wehooo!!! Det var kallt som bara den så nu ska jag slänga av mig kläderna och sova wieee! Pusspusspuss!


Jag ba gör det.Idag har jag knallat omkring på stan och köpt ett par svarta jeans (jajajajajaja jag fick låna pengar av min bror... heheheheh...) och typ avundsjukt tittat på när min mormor shoppade på Klippan K (jag vet hon är fett cool). Sedan har jag promenerat med John (fett med fyrtionpluss men låt oss, det är myss) och ätit god middag och typ... Fan vad jag är tråkig men jag är fortfarande jetlagad och allmänt seg... Dålig ursäkt oh yesssss...

Nu ska jag ta tag i mitt rum som just nu är KAOS och packa upp lite ur väskorna, händelserik kväll hej.

Off we go, puss!

(Nej jag är inte alls sur som jag i inlägget verkar och detta var ytters osertiöst men jag ORKAR. INTE. Hehehe.)


New York, I love you.


Alltså, vad ska jag säga? Fyfan. New York var så sjukt jävla grymt att jag inte vet var jag ska ta vägen.

Så. Sjukt. Jävla. Perfekt. Jag älskar min familj något galet helt obeskrivligt mycket så jag vet inte vad.

Den bästa veckan i mitt liv. Utan tvekan. No words, New York är världens bästa stad, men framför allt så är min familj den allra allra allra bästa.

Jag grät på vägen hem. Grät på flyget. Grät när jag på skärmen framför mig valde kamera i menyn och såg planet sakta men säkert accelerera och slutligen fälla in hjulen och långsamt lyfta mot högra höjder, och därmed lämna New York, åh älskade New York, och avsluta åtta fantastiska dagar med min fantastiska familj.

Jag grät mig till sömns igår - jo jag vet, bortskämt men åh - det var så jävla grymt det här.

Och fortfarande kan jag inte bestämma mig, ska jag fortsätta gråta och se tillbaka på mitts livs mest otroliga resa och konstatera att de åtta dagarna har varit och att de åtta dagarna har gått - eller - ska jag vara tacksam och lycklig över de underbara minnena som nu fyllt mig och ljubla över faktumet att jag snart är där igen.

Noll spänn på kontot - om inte minus - men vad fan, jag har varit i New York, och kan man då komma hem utan att ha gått in i en endaste affär? Klart rakt toppen svar - nej.

Jag har fyndat galet i världens huvudstad, jag har ätit sjukt god mat i världens huvudstad, jag har promenerat omkring i Höstsolen i Soho och i Central Park, jag har upplevt så väl arton grader med sol som snökaos och minusgrader i världens huvudstad, jag har tagit dagen som den kommit och inte tänkt på något annat än just det i världens huvudstad men framför allt -

så har jag haft en av de bästa veckorna i mitt liv, tillsammans med min underbara, älskade familj. 


RSS 2.0